2021, ANUL INAUGURĂRILOR

Premieră în administrația buzoiană! Pentru a asigura o transparență maximă în împărțirea banilor publici către comune și orașe, conducerea Consiliului Județean Buzău își propune o permanentă consultare cu liderii de grup ai partidelor politice reprezentate în miniparlamentul județului.

Petre Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău, precizează că, deși se prefigurează un buget mai mic decât cel de anul trecut, nu vor fi afectate investițiile demarate anii trecuți, de refacere a infrastructurii rutiere sau a altor obiective din județ. Mai mult, din fonduri proprii, vor demara noi lucrări de asfaltare a unor drumuri județene.

2021 va fi și anul inaugurărilor unor obiective modernizate prin proiecte inițiate de Consiliul Județean. În luna aprilie, se va da în folosință noul pod de la Vadu Pașii. De asemenea, modernizarea fostului Spital Brătianu din municipiul Buzău și reabilitarea unor drumuri județene importante se vor încheia la vară. Pe lista investițiilor se află tronsoanele de drum județean de la Mărăcineni la Podu Muncii, Vintilă Vodă – Bisoca și Robeasca – Lopătari.

Related posts