RĂMÂN LA GLORIA

Antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan, lucrează la lotul cu care intenţionează să abordeze ultima parte a sezonului regulat. Pregătirile au fost reluate cu aceiași jucători pe care i-a avut la dispoziţie şi în prima parte a campionatului, dar cu siguranţă vor fi și mutări în această pauză de iarnă.

Deocamdată, Gloria a rezolvat situaţia a doi dintre jucătorii importanţi, Cosmin Tucaliuc şi Adrian Chică-Roşă, care vor continua în Crâng cel puţin până în vară. Mijlocaşul Tucaliuc, în vârstă de 20 de ani, şi atacantul Chică-Roşă, în vârstă de 22 de ani, sunt împrumutaţi la Buzău de la Viitorul Constanţa şi, respectiv, FC Botoşani, şi s-a pus problema ca cei doi să fie rechemaţi la echipele lor încă din această iarnă.

Tucaliuc e la al doilea sezon la Gloria Buzău. În primul a evoluat în 22 de meciuri, dintre care 21 ca titular, şi a înscris un gol, în timp ce în cel actual a jucat în 13 meciuri din totalul de 14 şi a marcat deja 4 goluri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Ilie Stan.

Chică-Roşă a venit la Buzău în urmă cu exact un an, iar în acest sezon are 8 meciuri, dintre care 6 ca titular, şi un gol înscris. Mâine, Gloria va susţine primul meci amical al anului, în deplasare, cu CSM Rm. Sărat, iar de luni echipa buzoiană va pleca, pentru 12 zile, într-un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru.

Related posts