UN AN AL INVESTITIILOR

2020 a fost un an bun din punct de vedere al investițiilor la Rm. Sărat. Primarul Sorin Cîrjan afirmă chiar că, în ciuda pandemiei, acest an a fost unul dintre cei mai favorabili pe care i-a traversat Râmnicul în ultima perioadă. Lucrările de infrastructură, rezolvarea unor probleme majore de mediu, proiectul de reabilitare și modernizare a Colegiului Național ,,Al. Vlahuță” și investițiile demarate la Școala Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel” au fost doar câteva dintre proiectele demarate sau continuate în 2020. ,,Din punct de vedere material, Râmnicu a trecut prin cel mai bun, probabil, an, din ultimii pe care i-a parcurs, pentru că au fost investiții majore care au început, unele s-au finalizat, dar cele mai multe continuă, investiții de care orașul și locuitorii lui aveau mare nevoie”, a declarat Sorin Cîrjan, primarul municipiului Rm. Sărat.

Tot anul acesta, administrația localaă a demarat lucrări de reabilitare și modernizare la cele două parcuri din cartierele Extindere Slam Râmnic și Anghel Saligny. De asemenea, investițiile în mediu au fost o altă prioritate a municipalității din Rm Sărat pe parcursul anului 2020.

Un alt proiect important al acestui an a vizat extinderea rețelei de gaze naturale în cartierele Alecu Bagdat, Anghel Saligny, Slam Râmnic și Bariera Focșani.

Related posts