ÎNGRIJORAȚI DE VENIREA IERNII

Pacienții din zona Ramnicu Sărat, care au nevoie de îngrijiri medicale de urgență, ar putea avea mari probleme, în această iarnă, dacă drumurile vor fi blocate de viscol sau polei. Este și îngrijorarea Corneliei Pușcașu, consilier local PNL, care a fost transmisă autorităților locale, în condițiile în care, de la sfârșitul lunii martie, de când Spitalul Municipal Rm. Sărat a devenit unitate suport pentru COVID-19, pacienții din municipiu, dar și cei din localitățile limitrofe au rămas fără servicii medicale de urgență. Reprezentanta PNL consideră că autoritățile din Rm. Sărat trebuie să fie foarte vigilente și precaute, astfel încât să evite orice problemă ce ar putea fi generată de condițiile meteorologice nefavorabile.

Autoritățile din Rm. Sărat au făcut nenumărate demersuri către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică Buzău în vederea redeschiderii Spitalului Municipal, însă apariția celui de-al doilea val al pandemiei face imposibil acest lucru. Primarul muncipiului spune ca va informa Prefectura Buzău cu privire la situația delicată de la Rm. Sărat.

În anii trecuți, drumurile blocate şi circulaţia îngreunată de nămeți au creat mari dificultăţi ambulanțelor care nu se puteau deplasa la locul urgențelor. Acum, îngrijorarea oamenilor este atât mai mare, cu cât Spitalul din Rm. Sărat nu mai poate acorda primul ajutor medical.

Related posts