CARDURILE DE MASĂ, NEFUNCȚIONALE

Cardurile electronice destinate vârstnicilor pentru o masă caldă nu pot fi utilizate la Rm. Sărat. După ce au intrat în posesia tichetelor, persoanele de peste 75 de ani și cu venituri sub 800 de lei au constatat că acestea nu sunt funcționale. Firma care a câștigat licitația a informat Direcția de Asistență Socială că toți cei patru agenti economici din Rm. Sărat care ar fi trebuit să asigure hrana pentru beneficiari nu pot fi parteneri ai programului pentru că nu furnizează masă caldă.

Vârstnicii din Rm. Sărat asteaptă acum ca alte firme din municipiu care pot furniza masă caldă să se înregistreze ca  partenere în program.

Direcția de Asistență Socială Rm. Sărat a distribuit, de luni, cardurile electronice către persoanele de peste 75 de ani și cu venituri sub 800 de lei, pentru a-și procura o masă caldă. La Rm. Sărat, 156 de varstnici din municipiu sunt beneficiari ai programului. Tichetele, în valoare de 180 de lei, se vor alimenta automat, lunar, iar persoanele vulnerabile le pot utiliza doar pentru achiziția de alimente.

Related posts