HOROSCOP (20 – 27 noiembrie)

berbec – apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie, deoarece gândindu-le acum în amănunt se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit.

taur – este nevoie să acorzi timp și re­surse achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaționare cu specialiști în finanțe-bănci este binevenită, pentru că poți afla informații prețioase referitoare la bunul mers al investițiilor tale.

gemeni – relațiile parteneriale se reconfigurează începând cu această săptămână. În umbră există detalii ascunse privitoare la intențiile partenerului de viață sau la intențiile colaboratorilor. Fii prudent și reținut față de aceste persoane!

rac – este mult de lucru la serviciu, dar și acasă te așteaptă treburi restante. Selectează prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să mergi la controale medicale de specialitate.

leu – ocupă-te serios de un hoby! Sunt zile bune pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că sunt șanse să aloci zilnic momente necesare sufletului tău pentru a se bucura și relaxa totodată. Cei dragi nu-ți vor ține isonul, deci tu implică-te numai în treburile tale.

fecioară – este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești și de relațiile cu cei dragi. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat la serviciu, iar pentru acasă nu mai ai timp și resurse vitale.

balanță – ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe și nobile.

scorpion – ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profesional, care din când în când, se animă prin conflicte serioase. Este vremea discuțiilor cu șefii referitor la îmbunătățirea salarizării tale sau măcar a condițiilor de muncă.

săgetător – ești plin de energie și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Segmentul paretenerial necesită îmbunătățiri și vei ști foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viață în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru.

capricorn – sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar încă nu forța nota. Vulnerabilizarea corpului fizic persistă.

vărsător – foarte importante sunt dialogurile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Ideile vehiculate în preajma ta te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte. Relațiile sentimentale încep să se stabilizeze, luând turnuri benefice.

pești – multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții cu șefii, schimbarea statutului tău în cadrul unui grup de lucru, participarea la diverse reuniuni profesionale. Însă și acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Este nevoie să găsești un echilibru.

Related posts