ȘI-AU DEPUS CANDIDATURILE

Cele mai importante partide politice din România au depus și la Buzău listele cu candidați pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie. În prezența liderului PSD, Marcel Ciolacu, social-democrații buzoieni s-au prezentat la Biroul Electoral Județean astăzi, la orele prânzului. Ca și în urmă cu patru ani, listele cu candidați pentru Senat și Camera Deputaților conțin mai multe surprize. Dacă pe lista pentru Senat a PSD Buzău, pe primele două poziții se regăsesc în continuare  Lucian Romașcanu și Liliana Sbîrnea, la Camera Deputaților, situația este cu totul diferită. Dintre deputații în funcție, pe lista PSD se află doar președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Pe poziția a doua a fost plasat Andi Cristea, fost europarlamentar, urmat de Romeo Lungu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean. Pe alte poziții eleigibile se mai află profesorul Laurențiu Țepeluș, de la Colegiul Hasdeu, dar și Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean.

Liberalii buzoieni, în frunte cu noul președinte interimar al organizației județene a PNL, Gabriel Avrămescu, au depus listele cu candidați la Alegerile Parlamentare din decembrie ieri, după amiază. Lista PNL pentru Camera Deputaților este deschisă de către președintele organziației județene, Gabriel Avrămescu. Pe locul doi se află Claudia Benchescu, fost consilier în Parlamentul European și consiliera ministrului Economiei, care ulterior a ocupat  un post de conducere în cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară. Pe locul 3 la Camera Deputaților se află omul de afaceri Mircea Posea. La Senat, primul loc pe listă îl ocupă Vlad Pufu, antreprenor media, președintele interimar al Organizației Municipale a PNL Buzău. Pe al doilea loc este Viorel Holban, președintele Organizației PNL Râmnicu Sărat.

De asemenea, lista Alianței USR Plus Buzău la Alegerile Parlamentare este deschisă de Emanuel Ungureanu, la Camera Deputaților, și de Mihai Răzvan Moraru, la Senat.

Related posts