SALOANE ANIMATE CU PERSONAJE DE POVESTE

Saloanele Secției Pediatrie a Spitalului Județean Buzău s-au transformat într-un tărâm de basm. Personaje de desene animate și din basme zâmbesc acum de pe peretii secției, spre bucuria copiilor si vizitatorilor. Totul a fost posibil în urma colaborării între conducerea Secției Pediatrie și un inimos grup de voluntari, toți pictori talentați.

În lumea personajelor de poveste, parcă totul este mult mai ușor de suportat. Acest gând i-a determinat pe tinerii voluntari să picteze pereții saloanelor din Secția Pediatrie. Munca celor opt elevi ai Colegiului Pedagogic „Spiru Haret” Buzău, coordonați de Andreea Zaleschi și Andreea Zabulic, două absolvente ale Facultății de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității de Arte din Iași, a fost răsplătită din plin de zâmbetele calde ale micuților pacienți ai spitalului.

Deoarece ideea tinerilor voluntari s-a dovedit un real succes, conducerea Spitalului Județean Buzău dorește să continue acest proiect şi în saloanele Ambulatoriului de Specialiate Ortopedie-Traumatologie.

Related posts