O NOUĂ CREȘTERE, UN ALT DECES

O nouă creștere a numărului de îmbolnăviri cu coronavirus în județul Buzău, dar și un deces. Este vorba despre un pacient de 87 de ani care s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu probleme respiratorii. După ce a fost confirmat cu SARS CoV-2, el a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde a și decedat. Bărbatul suferea de insuficiență circulatorie cerebrală, hipertensiune arterială și boala Parkinson.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 28 de cazuri noi de COVID 19, 5 pacienți fiind diagnosticați într-un laborator privat de analize, iar 5 într-o unitate sanitară din alt județ.  Cei 28 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 20 și 91 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 3091, 2.654 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 505 de persoane se află în carantină, iar 189 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 108.

Related posts