O CAMPANIE ATIPICĂ

În contextul numărului tot mai mare de infectări cu virusul Sars-Cov-2, PSD va desfășura o campanie electorală atipică în județul Buzău. Strategia PSD Buzău pentru alegerile din 6 decembrie a fost detaliată astăzi de către senatorul Lucian Romașcanu și primarul Constantin Toma, președintele Organizației Municipale Buzău a PSD. Cei doi social-democrați au dezvăluit că PSD își propune un dialog constant cu cetățenii județului, însă doar prin intermediul presei și a rețelelor de socializare.

După rezultatele obținute de social-democrați în județul Buzău, la alegerile locale, Constantin Toma este convins că buzoienii vor vota masiv lista de candidați a PSD și la alegerile parlamentare.

Senatorul Lucian Romașcanu, candidat pentru un nou mandat de senator din partea PSD, a precizat că partidul pe care îl reprezintă nu ține neapărat ca scrutinul din decembrie să se amâne pentru la primăvară, așa cum liberalii lasă să se înțeleagă. Oficialul PSD spune că decizia de amânare a alegerilor ar trebui luată după consultări atât cu partidele politice, cât și cu specialiștii din medicină.

În contextul apropierii campaniei electorale, Romașcanu a acuzat conducerea Prefecturii Buzău că face presiuni asupra primarilor PSD din județ pentru a nu se mobiliza pentru alegerile din 6 decembrie.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, social-democrații buzoieni țintesc obținerea a cinci mandate de deputați și două de senatori.

Related posts