VREA VICEPRIMAR

Felix Rache, liderul organizației județene a Pro România, va face echipă cu primarul Sorin Cîrjan și este convins că va deveni viceprimarul municipiului Rm. Sărat. Anunțul a fost făcut ieri în cadrul conferintei ,, Alianta pentru Râmnic,,. Fost jurnalist si actual politician, Felix Rache, a declarat că, pentru el,  Rm. Sarat este ,,acasa” si niciodata nu si-a schimbat adresa de domiciliu in bulletin.

Felix Rache a dezvăluit că l-a rugat pe actualul viceprimar al Ramnicului, Nicolae Florian, sa se alature organizatiei Pro România, pentru a-l ajuta cu experienta sa in administratie publică.

La inceputul lunii august, oarecum surprinzător, Nicolae Florian, viceprimarul municipiului Rm. Sărat a trecut de la PSD la Pro România. La acel moment, surse politice speculau faptul că prin această mutare, Nicolae Florian dorește să rămână viceprimar al municipiului, având în vedere că pactul de colaborare dintre PSD și Pro România, la Rm Sărat, prevede ca funcția de  viceprimar să revină partidului lui Victor Ponta.

Related posts