ȘI-A LANSAT CANDIDATURA

Viorel Holban, președintele PNL Rm. Sărat, a intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Rm. Sărat. Însoțit de 8 susținători, candidați pe lista de consilieri a PNL, Viorel Holban și-a depus candidatura, la ora 9.00, la Biroul Electoral Circumscriptia Nr. 2 din cadrul Primăriei. Fostul primar al Râmnicului spune ca s-a decis sa candideze pentru un nou mandat încurajat de vocea cetățenilor, care își doresc continuarea procesului de modernizare a municipiului, modernizare inceputa in cele doua mandate ale sale. Holban afirmă că un alt motiv pentru care a intrat în cursa pentru Primărie îl constituie ineficiența actualei adminsitratii, care a lasat locuitorii fara asistenta medicala.

Viorel Holban sustine ca, daca va castiga lupta pentru Primaria Rm. Sarat, in aproximativ doua saptamani de la preluarea noului mandat va redeschide Policlinica, va înființa un punct permanent de primiri urgențe la Sectia de TBC și va face noi demersuri pentru redeschiderea Spitalului Municipal.

Nou membru PNL, compozitorul Dan Manciulea, fost adjunct al șefului ISU Buzău, spune ca s-a alaturat echipei liberale pentru a-l sustine pe omul Viorel Holban.

Viorel Holban a fost primar al municipiului Rm. Sarat in perioada 2008-2016.

 

Related posts