REDUCEREA BIROCRAȚIEI ȘI SERVICII RAPIDE

Reducerea birocrației și servicii rapide și de bună calitate pentru cetățeni. Sunt doar câteva dintre prioritățile  administratiei din Rm. Sărat pentru perioada următoare. Printr-un proiect de simplificare a procedurilor administrative,  autoritatile locale urmăresc reducerea timpului de aşteptare în procesarea unei cereri și informatizarea unor servicii publice. Un prim obiectiv il reprezinta asigurarea accesului online la serviciile publice din domeniul urbanismului si asistentei sociale din municipiul Rm. Sarat.

Proiectul de simplificare a procedurilor administrative în Municipiul Râmnicu Sărat este finantat de Uniunea Europeană, in cadrul Programului Operational Capacitate Administrativa 2014-2020. Contractul de finantare a fost semnat in luna iunie a acestui an de catre municipiul Rm. Sarat si Ministerul Dezvoltarii Regionale.

De asemenea, prin acest proiect, autoritățile din Rm. Sărat urmăresc și îmbunătățirea abilităților și cunoștiințelor personalului institutiilor publice în domeniul utilizării sistemelor informatice. In cadrul proiectului vor fi instruite 45 de persoane din cadrul administratiei publice locale.

Related posts