MODERNIZAREA AMBULATORIULUI, AMÂNATĂ

Un pas înainte și doi înapoi. Cam asta se poate spune despre licitația demarată de autoritățile din Rm Sărat pentru dotarea Policlinicii din cadrul Spitalului Municipal cu echipamente și dispozitive medicale. Și această pentru că procedura de alegere a firmei ce urma să doteze Ambulatoriul Integrat a fost anulată. O recunosc și șefii administrației din Rm Sărat, care au luat decizia de a anula licitația, după ce unii ofertanți au sesizat anumite lipsuri în caietul de sarcini și au solicitat Primăriei Râmnicu Sărat informații tehnice suplimentare. Viceprimarul Florian Nicolae susține că acest impediment nu pune în pericol investiția cu fonduri europene în valoare de 9,71 milioane de lei.

Licitația pentru dotarea Ambulatoriului din Rm Sărat cu 73 de echipamente si dispozitive medicale performante a început în luna mai, iar termenul final de depunere a ofertelor era 10 iulie.  Cum administrația locală nu se mai încadrează în termenul stabilit inițial, întreaga procedură trebuie reluată.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației finanțează dotarea Ambulatoriului din Rm Sărat printr-un proiect cu fonduri europene, durata de implementare fiind de 22 de luni. Contractul de finanțare a proiectului a fost déjà semnat, iar investitia poate demara doar după redeschiderea Spitalului Municipal Rm. Sărat.

Related posts