GLORIA A LUAT UN NOU PORTAR

SCM Gloria se intareste la capitolul portari. Alexandru Barna și-a dat acordul de a evolua, sub formă de împrumut, pentru clubul buzoian. Portarul a evoluat pentru ultima dată la Ceahlăul Piatra Neamț, echipa din cel de-a treilea eșalon al fotbalului autohton. Alexandru Barna e originar din Moinești, însă s-a lansat în fotbal la Ceahlăul Piatra Neamț, echipa falimentară, pentru care a jucat atât în Liga 1, cât și în Liga 2. În vara lui 2016 a ajuns la UTA Arad, unde a stat două sezoane, însă, din cauza problemelor medicale, a apucat să joace doar în cinci meciuri. Ulterior, Barna a ajuns la CSM Ceahlăul, noua echipă a orașului Piatra Neamț, prezentă în Seria 1 a Ligii 3.

Pe parcursul sezonului trecut, cei doi portari folosiți de Gloria Buzău au fost Dragoș Balauru și Relu Stoian, însă evoluțiile acestora au fost extrem de inconstante.

SCM Gloria Buzău a încheiat pe locul 8, cu 33 de puncte, actuala ediție de campionat a Ligii 2 suspendată și ”înghețată” după doar 24 de etape dintr-un total de 38, din cauza pandemiei de COVID-19. În ediția 2019- 2020, la prima participare în Liga 2, Gloria a înregistrat nouă victorii, șase egaluri și opt înfrângeri.

Related posts