AMENZI PE BANDĂ RULANTĂ

Amenzi cu duiumul, date de polițiștii buzoieni, în ultimele zile! Sute de polițiști, jandarmi și angajați ai ISU au descins, în această săptămână, în zonele aglomerate din județ și în spații comerciale pentru a verifica dacă se respectă măsurile de protecție sanitară, în vederea limitării infectării cu virusul COVID-19. Peste 200 de sancțiuni au fost aplicate în cele patruzile de controale!

Pe timpul acțiunii, oamenii legii au verificat peste 130 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Tot în această săptămână, polițiștii au  făcut și acţiuni de control in trafic. Verificările au vizat abaterile de la respectarea normelor legale privind prevenirea răspândirii COVID-19. Aproximativ 500 de mijloace de transport public au fost oprite de către echipajele de control în trafic.

Polițiștii buzoieni anunță că și în weekend vor efectua acțiuni în tot județul, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID-19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Related posts