S-A RELUAT MĂTURATUL

În contextul  noilor măsuri de relaxare, la Rm Sărat, a reînceput salubrizarea orașului. De la inceputul lunii iunie, societatea Acvaterm Rm. Sărat a reluat maturatul manual si mecanizat pe arterele incluse in contractul de salubrizare. Soseaua Focsani, Bulevardul Eroilor, Constantin Brancoveanu, Matei Basarab și Tudor Vladimirescu sunt cateva dintre arterele pe care intervin, zilnic, angajatii Acvaterm.

Timp de trei luni, Acvaterm a intretinut manual curatenia orasului, maturatul fiind interzis in contextul pandemiei de coronavirus. Angajatii societății au fost prezenti pe strazi, in zona asociatilor de proprietari, dar au mentinut manual curatenia, inclusiv la ghenele de gunoi. De asemenea, pe perioada starii de urgenta, Acvaterm Rm. Sărat a acționat,  impreuna cu Administratia Domeniului Public pentru dezinfectarea strazilor din municipiu.

Acvaterm Rm. Sarat este o societate aflată în subordinea Consiliului Local Municipal și are ca obiect de activitate mentinerea activitatii de salubrizare a cailor publice și a parcarilor orașului, colectarea prin vidanjare a apelor menajere, dar si inchirierea de utilaje si prestari servicii de curatenie.

Related posts